Terug

Spaans buffet

Wilp Staat Op-diner

15.11.18

18:00

15,00

De zevende editie van het ‘Wilp Staat Op-diner’ zal plaatsvinden op vrijdagavond 16 november 2018. Het belooft een bijzondere avond te worden met een heerlijke Spaanse maaltijd. Daarnaast is er Spaanse dans en muziek van Los Pajaritos. Het beloofd een spetterende avond te wordt in een prachtige ambiance.

Los Pajaritos
Het is geen koor. Het is geen band, maar het enthousiasme straalt ervan af. Het is Spaanstalig, meerstemmig en hartverwarmend. Komt dat zien en laat je verrassen.

Kom deze avond genieten van een heerlijk Spaans buffet. Als voorgerecht krijg je een Spaanse pasta; een salade met gedroogde ham, olijven en rode ui. Het hoofdgerecht is ‘Patatas Bravas’, dit zijn gefrituurde krieltjes in pittige tomatensaus en daarnaast krijg je ‘Pincho Moruno’, dit is kip met knoflook en paprika. Het dessert is ‘Tres Colores’.

Vanaf 17.30 uur is de kerk geopend waarna het diner omstreeks 18.00 uur zal beginnen. We hanteren een speciale prijs van slechts €15,- per persoon.

Tijdens de vorige diners zat het restaurant telkens helemaal vol. Reserveren is dus een must! Zeker voor deze speciale editie. Je kan alvast een plekje reserveren door een mailtje te sturen naar: wilpstaatop@gmail.com

foto: Femke Teussink