Terug

Geannuleerd : Shane van Neerden

07.02.21

14:00 uur

17,50

Shane van Neerden (1999) is een jonge Amerikaanse pianist met Nederlandse roots: zijn oma was zelfs een klasgenootje van Anne Frank! Desondanks werd in huize van Neerden geen Nederlands gesproken. Shane verlangde ernaar het land van zijn grootouders op te zoeken en zodoende verhuisde hij in 2018 naar Amsterdam om daar aan het Conservatorium te gaan studeren bij Frank Peters. Het muziekleven van de Amerikaan Shane van Neerden (1999) begon op zijn zesde jaar met pianolessen. In zijn geboorteland won hij op jonge leeftijd al belangrijke competities en kreeg een beurs voor de Eastern University. Als eerstejaars bachelor-student won hij de eerste prijs en werd daarna uitgenodigd om in Rusland op te treden, zowel solo als met orkest.

Shane is niet alleen een pianist met een verhaal, maar ook een pianist van uitzonderlijke klasse. Zijn talent werd in Nederland snel opgemerkt en hij werd uitgenodigd om te soleren met het Symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam onder leiding van Ed Spanjaard. Tevens was hij te gast bij Podium Witteman waar hij de vragen van Paul Witteman al vloeiend in het Nederlands wist te beantwoorden. Wij zijn ontzettend blij om Shane te mogen verwelkomen in onze Dorpskerk bij de concertserie van Jonge Meesters Wilp.

Komt u luisteren?
In verband met de corona-maatregelen geven we twee concerten van 45 minuten in plaats van één concert van een uur, zodat we alle liefhebbers gelegenheid kunnen bieden te komen luisteren. De concerten beginnen om 14.00 uur en om 15.30 uur. De Dorpskerk is geopend vanaf 13.45 uur en voor het tweede concert vanaf 15.15 uur.

Toegang: € 17,50 per persoon (incl. consumptie). Een abonnement voor vier concerten kost € 60,- (incl. vier consumpties). Meer info en reserveren van kaarten en/of abonnement, stuur een mail naar: info@jongemeesterswilp.nl
Aan de kassa betalen is ook mogelijk, maar i.v.m. corona alleen met pin.