Terug

NJO Muziekzomer 2017

Ardemus Kwartet

Reserveer

06.08.17

20.00 uur

11,00 of 16,50

Sinds 2007 organiseert het NJO jaarlijks de NJO Muziekzomer. Dit zomerse festival vindt dit jaar plaats van 4 t/m 20 augustus op bijzondere locaties in Gelderland, met enkele uitstapjes naar Amsterdam. Op maandagavond 7 augustus, aanvang 20.00 uur is het NJO Muziekzomer Festival in de Dorpskerk Wilp met een optreden van het Ardemus Kwartet!

Lisa Wyss – sopraansaxofoon
Lovro Mercep – altsaxofoon
Jenita Veurink – tenorsaxofoon
Yo-yo Su – baritonsaxofoon

Eén van de publieksfavorieten van de vorige Muziekzomer brengt deze zomer het programma Winds of Change. Na het succes van vorig jaar kon dit ensemble natuurlijk niet ontbreken in de line-up van de Muziekzomer. Het programma is een ware wondermix met werk van componisten uit alle windstreken. Van Rusland tot Japan en van Amerika tot Ierland, de vier jonge talenten van Ardemus spelen voor u een intrigerende combinatie van wereldlijke saxofoonwerken.

Sinds de oprichting in 2014 hebben de internationale musici van Ardemus al veel prijzen in de wacht weten te slepen op verschillende festivals en concoursen. Met hun passie voor kamermuziek reizen ze heel de wereld rond en laten ze het publiek kennismaken met hun soepele saxofoonklanken.

Het programma zal vanaf 16 juni te vinden zijn op NJO Muziekzomer en dan gaat ook de kaartverkoop van start via de website: www.muziekzomer.nl

Kaarten
Normaal: €16,50
Jeugd t/m 30 jaar: € 11,-
Via: Muziekzomer 2017
Aanvang: 20.00 uur

Let op: Kaarten voor dit festival zijn niet via onze website te koop.