Terug

Lunette Saxofoonkwartet

06.09.20

14:00

17.50

Dit concert stond aanvankelijk gepland op 15 maart maar dat is uitgesteld naar 6 september 2020. Kaartkopers en abonneehouders worden per e-mail op de hoogte gesteld van deze nieuwe datum.

Het Lunette saxofoonkwartet bestaat uit 4 jonge dames die allen aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle studeren. Hun gedeelde passie voor muziek is iets wat ze graag tot uiting brengen op het podium. Met hun spel nemen zij de luisteraar mee naar de verhalen van verschillende componisten. Het Lunette saxofoonkwartet in vijf woorden: muzikaal, gepassioneerd, jong, energiek en getalenteerd.

Komt u luisteren?
In verband met de corona-maatregelen geven we twee concerten van 45 minuten in plaats van één concert van een uur, zodat we alle liefhebbers gelegenheid kunnen bieden te komen luisteren.

De concerten beginnen om 14.00 uur en om 15.30 uur. De Dorpskerk is geopend vanaf 13.45 uur en voor het tweede concert vanaf 15.15 uur. Toegang: € 17,50 per persoon (incl. consumptie).

Kaartverkoop: klik hier. Aan de kassa betalen (i.v.m. corona alleen met pin) is ook mogelijk.

Of stuur een mail naar info@jongemeesterswilp.nl met uw reservering en u ontvangt een bevestiging en instructies voor de betaling.
Voor meer informatie of het hele programma :  www.jongemeesterswilp.nl  of  www.dorpskerkwilp.nl