Terug

In the Midst of Life

Kamerkoor De Hoventoon – GEANNULEERD

29.03.20

15:00 uur

15,00

Het Kamerkoor De Hoventoon zal een passieconcert geven in de unieke sfeer van de Dorpskerk van Wilp. U wordt meegenomen in klanken door de eeuwen heen. Verwacht zowel passie, ontroering als verstilling. Niet voor niets vindt dit concert plaats in de laatste weken voor Pasen.

Door de unieke koorklank waar ons koor al jaren aan werkt, zult u passie ervaren door de muziek van onder andere Purcell, Tallis en Stanford. Elke componist geeft een eigen kijk op de Passietijd, waardoor het een mooi afwisselend concert wordt. U wordt van harte uitgenodigd om ons concert bij te wonen. We hopen dat u er nu al naar uit kijkt!

De toegangskaarten voor dit concert kosten € 15,– aan de kerk, in de voorverkoop €12,50. Te bestellen via ons emailadres info.hoventoon@gmail.com of via één van onze leden. Vrienden van De Hoventoon betalen €10,- per kaartje voor maximaal twee kaarten. De toegangsprijs tot 18 jaar bedraagt € 3,50.

De toegangsprijs is inclusief een programmaboekje en, tegen inlevering van het toegangskaartje, een consumptie na afloop.