Terug

IJsselbiënnale 2017

Verhalen van de rivier – de IJssel in woord en klank

Reserveer

Werkt de link om te reserveren niet? Klik dan hier

07.09.17

20.00 uur

10,00

Pianoconcert, lichtbeelden en poëzie. Mariëtte Hehakaya en ‘Dichter bij de IJssel

Een avond in de dorpskerk van Wilp met muziek en poëzie. Tijdens deze avond zullen een aantal gedichten van de dichtwedstrijd ‘Dichter bij de IJssel’ worden voorgedragen en is er een pianoconcert van Mariëtte Hehakaya met de Color of Sound Band en VJ Hans Bijloo.

Als geen ander weet Mariëtte Hehakaya door middel van haar toucher en pianospel de luisteraar mee te nemen in een wereld van klank en kleuren. De composities van Hehakaya zijn door haar synesthesie, een weergave van innerlijke kleurrijke beelden die harmonisch worden omgezet in klank, waarbij de eenvoud van een melodische patronen voorop staat.

De composities dragen de elementen water en lucht uit om zo een bijdrage te leveren aan de bewustwording van het leven op aarde. Vanaf het prille begin tot aan de dag van vandaag “Waar de geest van muziek op de wateren zal zweven”. Met een akoestische vleugel en The Color of Sound Band betaande uit Maurits de Weert gitaar, Danny Talany bas, Eddie Conard cachon en percussie, Martin Gort conga’s en cachon, Martin Verdonk conga’s en percussie en VJ specialist Hans Bijloo, dragen zij de composities van Hehakaya uit als een muzikale belevenis op hoog niveau.

Kaarten (te koop aan de kerkdeuren vanaf 19.30 uur):
Normaal: € 10,00
Jeugd tot 15 jaar: gratis!
Meer info: IJsselbiennale

Reserveer

Werkt de link om te reserveren niet? Klik dan hier