Terug

Vacatures

Januari 2018

Dé plek voor cultuur, feesten en trouwen zoekt:
Ondernemend talent

Vrijwilligers-vacatures | Organisatie: Stichting Behoud Dorpskerk Wilp (SBDW) | Functie: Podium Programmeur | Plaats: Wilp e.o. | Omvang: 4 – 8 uur per week

Dorpskerk Wilp heeft vanaf de dijk een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de IJssel en ontwikkelde zich sinds 2013 met een culturele ANBI-status tot een gerenommeerd, goed geoutilleerd en financieel gezond cultuurpodium. Maandelijks vinden er evenementen plaats, variërend van concerten tot workshops en lezingen die vele bezoekers trekken vanuit de Stedendriehoek, en daarbuiten. Daarnaast is de kerk – met een zeer rijke historie – een aantrekkelijke plek om te trouwen, een feest te geven en om zakelijke bijeenkomsten te houden. De inkomsten die de Stichting Behoud Dorpskerk Wilp genereert met verhuur zijn bestemd voor de instandhouding van het eeuwenoude monument.

In verband met uitbreiding van de organisatie zoekt de SBDW een actieve en enthousiaste Podium Programmeur Klassiek

Podium Programmeur Klassiek
Je bent verantwoordelijk voor een aantrekkelijke culturele programmering. Je weet een gevarieerd aanbod voor verschillende doelgroepen te realiseren en je maakt de zakelijke afspraken met musici en kunstenaars. Je hebt oog voor lokale cultuurwensen. Je legt gemakkelijk contacten, je hebt financieel inzicht, kennis van klassieke muziek en een netwerk in de (regionale) culturele sector. Je werkt nauw samen met je collega PR & Marketing.

Wat biedt de Dorpskerk Wilp?
Een fijne werkplek in een landelijke omgeving en vlakbij Deventer en A1.
Samenwerking met een fantastisch vrijwilligersteam.
Een plek waar je je creativiteit en organisatietalent verder kunt ontplooien.
Een gerenommeerde, goed geoutilleerde en financieel gezonde organisatie met een professionele werkhouding. Een gedegen inwerkperiode.
Een historische plek waar eeuwenlang – en nog steeds – reuring is.
Je bouwt mee aan een plek die ertoe doet.

Geïnteresseerd?
Heb je belangstelling voor de genoemde functies?
Je bent meer dan welkom! Voor meer informatie neem je nu per e-mail contact op met Freek Velthorst, freek@velthorst.com

Dorpskerk Wilp
dé plek voor organisatietalent