Uitvaart inspiratie evenement

Kom 3 april naar de Dorpskerk Wilp!

Op zondag 3 april organiseren we in de Dorpskerk Wilp een inspiratiemiddag. Voor particulieren en uitvaartondernemers die meer willen weten over trends en inspiratie op gebied van uitvaarten. Want de dood is iets om over te praten, om over na te denken. Zodat je zeker weet wat jouw wensen zijn en de wensen van een ander.

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐Ÿฏ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐——๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฝ!
Van 13.00 tot 16.00 uur ben je welkom in de Dorpskerk in Wilp, om de kerk te bekijken als mogelijke locatie voor een uitvaart. Laat je bovendien inspireren door diverse trends op gebied van uitvaarten, zoals rouwvervoer, bedrukte kartonnen uitvaartkisten, gedenkartikelen en meer!

Geniet van een miniconcert door pianist en fluitist en ontdek wat uitvaartondernemer Marinka de Haan te vertellen heeft over een vooroverleg. Onder het genot van een hapje en drankje zien en spreken we jou graag op 3 april.

Met medewerking van:ย Marinka de Haan uitvaartzorg,ย De Kribbe, I Vicini,ย Naturel Things en Engraved.

Heb je interesse om ons evenement te bezoeken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We kunnen dan rekening houden met het aantal bezoekers.

 

 

Unieke uitvaartlocatie

De Dorpskerk Wilp biedt vele mogelijkheden voor een uitvaart met een eigen invulling. Het is een serene plek in een landelijke omgeving met grote raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval. De historie van dit oudste dijkkerkje van Nederland gaat terug tot het jaar 765.

Met onze flexibele en persoonlijke dienstverlening bieden we een warme en bijzonder plek om met familie en vrienden op geheel eigen manier afscheid te nemen van een dierbare. In de kerk is plaats voor 200 gasten. We hebben uitstekende en moderne faciliteiten; een goede geluidsinstallatie, een vleugel, grote LCD schermen, royaal sanitair en Wifi. De akoestiek leent zich ook uitermate goed voor live-muziek. De catering en decoraties wordt afgestemd op de wensen van de nabestaanden. Alles is bespreekbaar!

Alles voor een persoonlijke uitvaart

Engraved is hรฉt platform voor de uitvaartbranche met producten en diensten die een indruk achterlaten. Een dierbare herinnering die voor altijd is vastgelegd.

Bij 90 procent van alle uitvaarten is, op welke manier dan ook, een foto van de overledene aanwezig. Omdat die foto zoโ€™n belangrijk onderdeel uitmaakt van een uitvaart en de verdere rouwverwerking, maakt Engraved met haar producten het mogelijk een uitvaart en de tijd daarna persoonlijk en uniek te maken.

Alle producten van Engraved worden op basis van de wensen van de klant vormgegeven, van de rouwkaart tot een bedrukte uitvaartkist, tijdelijke grafmarkering en uiteindelijk een graf- of urnmonument. Zo wordt iedere uitvaart persoonlijk en uniek!

www.engraved.nl