Trouwen

Vanaf de dijk gezien ligt de Dorpskerk er sprookjesachtig bij. In de avondzon steekt het silhouet van de kerk uit boven de dijk. Een prachtig beeld in uw foto album. Op de meest bijzondere dag van je leven wil je elkaar natuurlijk het ja-woord geven op een onvergetelijke locatie. Trouwen in de Dorpskerk in Wilp is bijzonder, of je het nu groot of klein wilt vieren!

Onder de klokkentoren treed je de Romaanse ruimte binnen. Een intieme ruimte om gasten te ontvangen. De huwelijksplechtigheid vindt plaats in de gotische zaal, waar het licht je tegemoet komt. Deze zaal heeft een goede akoestiek voor de muzikale omlijsting van het huwelijksfeest. Hiervoor zijn ook een vleugel, een orgel en een geluidsinstallatie beschikbaar.

De dorpskerk heeft uitstekende en moderne faciliteiten. Er is een flexibel podium, een goede geluidsinstallatie, een buffet, een werkruimte voor catering, royaal sanitair, garderobe faciliteit, kleedruimte en WIFI. Er is bij de kerk ruime gratis parkeermogelijkheid.

De trouwplechtigheid kan een religieuze invulling krijgen, maar dit hoeft natuurlijk niet. In de stijlvolle dorpskerk van Wilp laten we iedereen vrij om een eigen invulling te kiezen. Veel is mogelijk. De gemeente Voorst heeft toestemming gegeven om in de dorpskerk burgerlijke huwelijken te voltrekken.

Trouwen in de Dorpskerk Wilp is elkaar het ja-woord geven op een plek om nooit meer te vergeten! Geïnteresseerd in de mogelijkheden om in de Dorpskerk in Wilp te trouwen? Neem contact met ons op.

Contact

Test 1

test 2